Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Aparate de sudura profesionale

Membru Bizoo de 14 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Invertor sudura Velt Profi 201 DC Profesional, functie lift

0 stars: 0.00 din 0 pareri

699 lei Lei
Brand
VELT
Out Of stock
Descriere
Velt Profi 201 Invertor sudura DC Profesional este cel mai usor de utilizat aparat din gama Velt, ce iti ofera un control total pentru parametrii de sudura, prin reglajul individual al fiecarei functii. Poate fi utilizat de la cel mai incepator utilizator pentru ca este foarte intuitiv de folosit, pana la cel mai priceput si experimentat utilizator, care cu siguranta va aprecia controlul foarte bun pe care il are asupra functiilor.

Functiile aparatului de sudura Velt PROFI 201:

Pentru a alege una dintre cele 4 functii ale aparatului, apasam butonul ?SET?, iar pe display va fi afisata funtia selectata. Aparatul poate sa sudeze prin procedeul MMA sau prin procedeul Lift TIG.

Sudarea MMA - Doar pentru acest procedeu de sudare, puteti regla functiile: Hot Start, Arc Force si VRD

Hot Start: aparatul produce o crestere a curentului ce usureaza initierea arcului electric. Valoarea acestei functii se poate regla intre 0-40.

Arc Force: este o caracteristica similara cu Hot Start, cu exceptia faptului ca Arc Force functioneaza in timpul sudarii, nu doar la aprindere. In momentul cand aparatul de sudura detecteaza un scurtcircuit (electrodul tinde sa se lipeasca), acesta va furniza un varf de putere. Acest lucru ajuta foarte mult la stabilizarea arcului, prevenind oprirea arcului in timpul sudarii si impiedicand lipirea electrodului. Aceasta functie poate fi reglata de la 0 la 40.

Exemplu: functia Arc Force ajuta foarte mult in momentul in care trebuie sudat in pozitii dificile sau atunci cand sunt utilizati electrozi ce tind sa se lipeasca (electrozi bazici).

Sudura Lift TIG - arcul electric se realizeaza prin atingerea electrodul de wolfram de materialul piesei de sudat (amorsare prin zgariere). Este obligatoriu de folosit pentru acest procedeu argon pur.

VRD (Voltage Reduction Device - Dispozitiv de reducere a tensiunii de mers in gol. Reduce tensiunea de mers in gol de la 60V la 15V, pentru protectia utilizatorului.) - Aceasta functie poate fi utilizata doar pentru sudarea MMA, iar pentru activarea functiei se tine apasat butonul SET pana la afisarea ON, iar pentru dezactivare, tinem din nou apasat pana se modifica OFF

Aparatul de Sudura Velt PROFI 201 se remarca prin :

Foarte usor de operat, prevazut cu interfata moderna cu comanda tactila si display tip LCD, pentru reglarea independenta a functiior de sudare: MMA, Hot Start, Arc Force, Lift TIG.
Pe langa functia MMA (sudura cu electrod ) aparatul dispune si de functia Lift TIG (sudura cu argon ). La sudura LIFT TIG arcul electric se realizeaza prin atingerea electrodul de wolfram de materialul piesei de sudat (amorsare prin zgariere).

Functia Hot Start: aparatul produce o crestere curentului ce usureaza initierea arcului electric.

Functia Arc Force: este o caracteristica similara cu Hot Start, cu exceptia faptului ca Arc Force functioneaza in timpul sudarii, nu doar la aprindere. In momentul cand aparatul de sudura detecteaza un scurtcircuit (electrodul tinde sa se lipeasca), acesta va furniza un varf de putere. Acest lucru ajuta foarte mult la stabilizarea arcului, prevenind oprirea arcului in timpul sudarii si impiedicand lipirea electrodului.

VRD ( Voltage Reduction Device ): Dispozitiv de reducere a tensiunii de mers in gol. Reduce tensiunea de mers in gol de la 60V la 15V, pentru protectia utilizatorului.
Functia Anti-Stick: faciliteaza dezlipirea usoara a electrodului de pe piesa in caz de lipire accidentala
Gabarit redus, fiabile si robuste, usor de intretinut si utilizat.
Sudeaza cu toate tipurile de electrozi (rutilici, bazici, inox si fonta)
Reglaj continuu al curentului de sudura, din amper in amper
Ventilatie fortata
Protectie termica cu termostat
Trimite mesaj
Din Gura in Gura